Födelsedagsgåvan

Martin Liss

Födelsedagsgåvan by Martin Liss
Share Tweet Submit Pin
Tip the Artist $6 Suggested Tip
Formats Available
For readers of:Astrid Lindgren, Stieg Larsson, John Steinbeck, George Orwell, Mark Twain
Connect with the Author Official Website
Contact Author
Print Length61
ISBN9781719884419
PublisherAmazon
Publication Date26/08/2018
LanguageSwedish
About the Book

En roande tecknad teater för föräldrar och deras barn från ca 5 år.

Stjärnfamiljen The Spranglets består av Farföräldrar som är coola rockstjärnor: Big Bang och Beam. Deras Barn Stern och Tähti har i sin tur barn, Stern har barn med Itziar, deras äldsta, en son som heter Starr tycker om att göra saker, han är 8 ljusår gammal och har en retlig lillasyster (Estrella) som är 5 ljusår och ett halft men ska snart bli 6. Kusinerna till Starr och Estrella heter Luna och Sun, de är inga stjärnor men hon är en Måne som är 15 ljusår och hennes bror är en Sol. Dessa barn har en pappa som heter Eclipsy... som ni förstår dyker han inte upp särskilt ofta och i den här historien dyker han inte upp alls, kanske dyker han. upp i framtida berättelser. Historierna kan antingen läsas som roande tecknad teater, spelas som teater, användas för att studera. arbetsgruppens psykologi och syskons intriger... även vuxna syskon och deras föräldrar och samspelet i familjen mellan farföräldrar och barn samt barnbarn. Detta är den första delen, men inte början på historien, för som ni förstått är det så att allt började med The Big Bang, alltså vävs även. lite i taget astronomiska kunskaper in i handlingen såsom sifferkunskaper i mycket grundläggande nivå i räkning till 10, men det beskrivs även uppgifter som kräver multiplikation i 10. Även tiden och klockan nämns för de som succesivt vill baka in klockan i läsningen.

About the Author

Hello!

I am a writer and graphic designer of my book serie The Spranglets.

Spranglets are stars.

I always wanted to become a star, so I have thought of how it would be being a star. Anything different fom others? Donthey also have stomuch pain?

are they also nervous from something?

do they also feel that they don’ t have enough?

do they fight with their parents and sisters and brothers?

do they also love their grandparents?

are they jellous?

Well in the Spranglet family you will get to know that stars are speacial, as special as eny other person like you. and stars are not always nice....

Get the Embed Code
Close
Leave a tip to support the work of
Martin Liss
Födelsedagsgåvan by Martin Liss
Tip This Artist $6 Suggested Tip

See our Privacy Policy.

You are tipping $6 to
Martin Liss
Send Tip to Artist Back
Trade your email for music from
Martin Liss
Sign In with Facebook
Sign In with Facebook
or
Back

By signing up, you agree to receive occasional marketing emails. Your personal information will be used for email and/or social marketing from NoiseTrade/Paste. Artists will receive your name and email address to send periodic marketing email messages. See details in our Privacy Policy.